Anderen over Simone

Van jezelf zeggen dat je goed bent komt meestal niet zo goed over. Gelukkig hoeft dat ook niet. En zeggen andere mensen al genoeg over mij en mijn werk.

“Simone als gastredacteur was een feestje voor indebuurt Eindhoven. De onderwerpen waarover ze schreef pasten precies bij de formule en werden – ook belangrijk – erg graag gelezen door onze volgers. Simone schrijft niet zomaar iets, maar gaat grondig op onderzoek uit voor er een letter op papier verschijnt. Betrouwbaar en prettig: precies zoals ik onze samenwerking kan typeren.”
Ankie de Turck, indebuurt Eindhoven

 

“Ik werk samen met Simone voor een schrijvers collectief genaamd Content Collective. Simone redigeert mijn blogs. Als schrijver ben je vaak blind voor je eigen teksten en zie je zomaar dikke fouten over het hoofd. Better call Simone! En dan blijkt altijd weer dat Simone een verfrissende kijk heeft op de teksten, komt met goede ideeën en geen foutje in de tekst laat zitten. Haar uitleg is prima en de samenwerking is uitstekend. Nu zou Simone ongetwijfeld ook deze tekst mooier maken qua taalgebruik en er nog een foutje in ontdekken. “Schrijverscollectief is één woord”, hoor ik haar al en altijd heeft ze gelijk. Ik kan Simone met overtuiging aanbevelen.”
Marga Kuitenbrouwer-van der Vet

 

“Simone heeft teksten geschreven voor mijn LinkedInpagina en website en daar ben ik erg blij mee. Simone observeert scherp en zij luistert goed. Vervolgens verwoordt ze haar observaties in stijlvolle zinnen en met veel oog voor detail. Simone schrijft vanuit haar gevoel. Zij sluit daarom goed aan bij de opdrachtgever en de lezer. Ze geeft de tekst een persoonlijke draai, dat maakt het zo leuk en bijzonder!”
Marlies Offerman, Marlies O’

 

“Ik doe graag mijn zegje over jouw werk. In het begin had ik wat twijfels. Want waar vind je online iemand die betrouwbaar is en net zo enthousiast over jouw teksten is als jij bent? Ik moet het eerlijk zeggen: best choice ever! Ik heb al veel van je geleerd, dankzij jouw hulp is mijn grammatica al stukken beter! Het is heel fijn dat je met me meedenkt en net zo enthousiast bent als ik. Ik kreeg gelijk het gevoel dat ik je kan vertrouwen ook. Je hebt me veel tips gegeven en verbeterpunten aangestipt. Tips waar ik ook op de lange termijn iets aan heb. Love it!”
Ilham Aanzi, Hijab Sensation

 

“Ik had nog nooit een longread geschreven dus het was een hele uitdaging. Gelukkig hielp Simone me daar heel goed bij. Ze gaf tal van rake suggesties die het artikel stukken interessanter, leesbaarder en meer behapbaar maakten. Haar positief-kritische houding was erg prettig tijdens de redactieslag, ook als onze opvattingen over stijl ver uit elkaar lagen. Een betere peer reviewer kon ik me niet wensen!”
Christiaan Brinkhuis

 

“De eerste mail die ik van Simone kreeg voelde meteen als een verademing. Het lukte Simone op een of andere manier heel scherp te zijn in details en tegelijkertijd een goed oog te hebben voor de rode draad in het verhaal. Ik merk dat ik tijdens het schrijven nu pas begin te snappen hoe het dan wél moet in plaats van hoe het niet moet. Simone heeft me niet alleen bij die ene scriptie geholpen, maar heeft me een nieuwe basis meegegeven waar ik nu ook op voort kan bouwen. Simone heeft het plezier in schrijven weer bij me teruggebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!”
Hadewijch Zwart